top of page

Șase pensiuni din Moldova au primit certificate internaționale de calitate a ospitalității

Șase agropensiuni moldovenești au primit certificate internaționale de calitate a ospitalității. O analiză efectuată de către mai mulți volunatri locali, dar și aprecierea din partea turiștilor de peste hotare au adus celor șase pensiuni calificarea râvnită.

Certificatele au fost oferite în cadrul unui proiect inițiat încă în 2013 în comun cu Bulgaria, Grecia, Armenia, Ucraina Georgia și Moldova. Ideea a fost de a consolida eforturile și de a stadartiza produsul agroturistic, dar și de a consolida forța pensiunilor și sporirea calității serviciilor lor.

De la începutul anul 2013 de când a fost lansat proiectul, au fost certificare 255 de agro pensiuni în 12 țări.

Pensiunea agroturistica "Vila Roz", s.Trebujeni, Orheiul Vechi

Situată pe partea stângă la intrare în satul Trebujeni, Orhei, este înconjurată de privelişti, bogăţii naturale şi istorice, pe care le veţi putea savura din plin. Pensiunea se află pe malul râului Raut şi în apropierea complexului arheologic “Orheiul Vechi”. http://vilaroz.com/

Pensiunea Agroturistica "Casa din Lunca , s.Trebujeni, Orheiul Vechi

Pensiunea agroturistica "Hanul lui Hanganu", s.Lalova, Rezina

Hanul lui Hanganu este alegerea perfectă pentru o vacanță liniștită, plină de emoții și energie pozitivă. Deși oamenii călătoresc prin diverse destinații exotice precum Tailanda, Maldive sau India, apreciază și iubesc foarte mult să petreacă timpul liber în pensiunea noastră. Nu există un loc mai bun pe întregul pămînt, pentru a te odihni cu adevărat sufletește

https://hanulhanganu.md/

Pensiunea "Fata Morgana” or.Dubasari

Este situata in satul Molovata raionul Dubasari, aflat pe malul drept al raului Nistru. Statiunea este situata la o departare de 27 km fata de oraselul Criuleni si 55 km departarea de orasul Chisinau, 30 km de orasul Orhei.

Agropensiunea "Casa Verde", s.Trebujeni, or. Orheiul Vechi

Se gaseste in satul Trebujeni (Orheiul Vechi), la 50 km distanta de la Chişinău.. Situata in inima stâncilor, este a 9 casa de la inceputul satului. Atmosfera istorica, frumuseţea naturii si ospitalitatea gazdelor, creaza momente de linişte sufleteasca si revelaţie spirituala.

Agropensiunea "Butuceni", s.Butuceni, or. Orheiul Vechi

Pensiunea Butuceni este situată într-un loc pitoresc, care te încîntă cu peisajele ce se deschid înaintea ochilor. E o localitate cu dealuri stîncoase şi lunci de un verde crud,rîul Răut pare a sta la straja liniştei şi păcii de aici.Satul Butuceni, care ne găzduieşte, se află la 47 de km de la Chişinău (direcţia Nord) şi la 18 km de la Orhei.

http://www.pensiuneabutuceni.md/


Избранные посты
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Тегов пока нет.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Пишите нам по любому вопросу:

Отлично! Сообщение получено.

bottom of page