top of page

Chisinaul panoramic

Orasul Chisinau situat in inima Moldovei. O tara cu o istorie si o cultura bogata, aici se intrunesc particele rupte si cadonate din partea a numeroase culturi vecine- actuale, istorice. Dar care in ansamblu creaza acest teritoriu- un tarim al plaiului verde, un tarim al basmelor, legendelor si al traditiilor vechi promovate dea lungul anilor.

In inima Moldovei intilnim oraselul-capitala Chisinau, unul din cele mai frumoase orasele din hotare.

Cladirile panoramice , ce mai sunt numite de localnici " Portile Chisinaului" intimpina zilnic numarul imens si divers de oameni care invadeaza oraselul cu diferite scopuri sau pursisimplu din placerea de a se plimba pe strazile verzi ale acestuia.

Fiind micut ca amplasament in teritoriu, e foarte usor si rapid sa ajungi in centrul capitalei. Un centru istoric in care se imbina cu usurinta si componentele moderne ce ii ofera acestei inconjurari o imagine a unui muzeu in aer liber "Chisinaul"

Cu siguranta ca odata ce vei ajunge sa cobori pe o oarecare strada si iti vei incepe calatoria spre cunoasterea "Tainicului Oras". Vei simti necesitatea si dorinta de a o face cit mai des posibil, pentru ca nu cuva sa pierzi ceva.


Избранные посты
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Тегов пока нет.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Пишите нам по любому вопросу:

Отлично! Сообщение получено.

bottom of page